PILATES SANDRA VEÀ | Clubpadelmir

Pàdel Cambrils amplia la seva oferta esportiva oferint clases dirigides de Fitness de la mà de la instructora Sandra Veà. Sandra té més de 20 anys d’experiència en el sector del fitness, i durant els últims 7 anys s’ha especialitzat en la seva pasió: el Pilates.

Sandra es va formar en una de les millors escoles intenacionals de pilates, PEAK PILATES, en pilates clàsic: mat i màquines. Ens ofereix clases de pilates, estiraments, aerodance i exercicis de força.

*Consultar amb Sandra Veà per a qualsevols dubte.

CONSULTA WHATSAPP

 

DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS

    • · PILATES: Sistema d’entrenament amb el propi pes corporal orientat al desenvolupament armònic de la força.

Reporta una millora de la mobilitat articular i augmenta el control i la consciencia del propi cos en moviement. Oferim Pilates Sénior per a persones d’edat avançada, on es treballaràn altres necessitats i al ritme adecuat. Afegim també en les sesions de pilates estiraments, imprescindibles. Millora la teva postura, flexibilitat i agilitat amb aquesta combinació.

 

    • · AERODANCE: l’aerodance combina l’aeròbic i el ball. L’aeròbic es un  excelent exercici cardiovascular, amb lo que t’ajuda a cremar grasses i tonificar el teu cos. Una mostra del desplegamente físic del aerodance es que en una clase normal de uns 45 minuts pots arribar a cremar fins a 700 calories.

CURSOS 2020

Grup A : Dilluns i Dimecres 18.30h (2 plaçes)

Grup B: Dimarts i Dijous 18.00h (complet)

Grup C: Dimarts i Dijous 19.00h (complet)